Neem plaats op deze camping in Limburg

Is het weer tijd om een vakantie te boeken? Dan raden we u camping de Leistert aan. Deze camping in Limburg heeft maar liefst 5 sterren en is door de ANWB uitgeroepen als topcamping. Kortom: als u hier uw vakantie gaat boeken dan weet u zeker dat u zich zult vermaken. Er is hier namelijk ook genoeg te beleven. Wilt u weten wat? We leggen het u graag uit in deze blog.

Wat te doen?
Bij camping de Leistert kunt u verschillende dingen beleven en doen. Neem in duik in het subtropische zwembad, sla een balletje op de golfbaan en gooi kegels om op de bowlingbaan. Ook aan de kinderen wordt gedacht. Zo is er een groot indoor speeltoestel en worden er regelmatig activiteiten georganiseerd door het animatieteam. Maar ook in de buurt is er genoeg te doen. Zo ligt de camping nabij grote steden als Weert, Roermond en Venlo waar u prima kunt shoppen of een terrasje kunt pakken. Ook aan de natuurliefhebbers is gedacht, want er bevinden zich drie natuurparken in de buurt.

Reserveren
Denkt u dat deze camping in Limburg de geschikte camping is waar u kunt kamperen? Neem dan snel een kijkje op de website van camping de Leistert en bekijk de foto’s en lees de verdere informatie. Zo krijgt u meteen een beter beeld. En hierna? Boeken maar.