Ook zo’n fan van de DRU Maestro?

Zoekt u een aanbieder van de DRU Maestro? Bij Haardenexpert.nl kunt u verschillende modellen van dit merk vinden. Denk dan bijvoorbeeld aan hoekhaarden, fronthaarden en driezijdige haarden. Ook heeft DRU een gashaard ontwikkeld met een bijzondere brander. Zo is het vuurzicht bijna precies hetzelfde als houtvuur. De vlammen komen niet uit de bodem, ze komen uit de keramische houtblokken. De modellen worden op een deskundige manier in een wand gebouwd. De kaders of lijsten blijven dan ook onzichtbaar. Wanneer u dit combineert met een natuurstenen schouw of een plateau, dan staat het ook nog eens prachtig in uw huis. De vormgeving is strak en de grote ruiten zorgen ervoor dat u optimaal kunt genieten van het vuurzicht. 

Wat u van Haardenexpert.nl kunt verwachten

Bij Haardenexpert.nl krijgt u veel voordelen. Allereerst krijgt u standaard twee jaar garantie. Ook kunt u hier terecht voor maatwerk. Ze zijn zes dagen per week geopend. Er is ook een grote showroom. Ook om de service hoeft u het niet te laten, de service is uitstekend! Tot slot krijgt u een vakkundige installatie door heel Nederland, wel zo prettig en klantvriendelijk!

Wilt u meer weten?

Wilt u graag meer te weten komen over dit bedrijf en de DRU Maestro haarden? Dan kunt u terecht op de website van Haardenexpert.nl. Wanneer u nog een vraag heeft kunt u altijd contact opnemen. U wordt van harte verder geholpen.