Op zoek naar een nieuwe sport?

Ben jij op zoek naar een nieuwe sport en wil je daar wel een beetje actie in? Vind jij het een fijn gevoel als jij jezelf kan verdedigen op straat mocht dat nodig zijn? Dan is kickboksen precies de sport die bij jou past. Kickboksen is een sport waarbij je al je spieren gebruikt en tegelijkertijd aan kracht en conditie werkt. Op zoek naar kickboks in Utrecht? Lees dan snel verder.

 

The Colosseum

The Colosseum is een sportacademie gevestigd in Utrecht waar je terecht kan voor verschillende vechtsporten. Naast kickboksen geven ze hier ook MMA en Fast Fit. De lessen zijn heel laagdrempelig en iedereen is welkom. Mannen en vrouwen, jong en oud, ervaren of beginner er is plek voor iedereen. De ervaren kickboksers houden uiteraard rekening met de beginners en zullen voornamelijk tegenover elkaar staan.

 

Proefles

Natuurlijk is het altijd even afwachten of kickboksen ook de sport is die bij jou past. Daarom kan je bij The Colosseum langskomen voor een gratis proefles. Tijdens deze les maak je kennis met het kickboksen en weet je direct of dit iets is wat je graag vaker zou willen doen. Meld je aan via de website of neem even contact met hen op om te vragen naar de mogelijkheden.