Oplossingen met een mediator uit Drenthe

Heeft u op dit moment problemen met een familielid over de erfenis? Of een ruzie met de buren over een verbouwing? Of gaat u binnenkort scheiden? Dan kan het zijn dat er geen oplossingen komen zonder dat u hier hulp bij vraagt. Gelukkig hoeft u niet direct vijanden te worden in een rechtszaak, maar kunt u er ook voor kiezen om een mediator in te schakelen. Met een mediator uit Drenthe kunt u namelijk op een prettige manier tot gezamenlijke oplossingen komen.

Over de mediator

Een mediator is een objectieve en onafhankelijke partij in uw gesprekken met de andere partij. Een mediator zal de gesprekken leiden en samen met u oplossingen verzinnen waar iedereen het mee eens is. Geen enkele zaak wordt vergeten zodat alles wordt besproken. Mediation is altijd op vrijwillige basis en de gesprekken zullen altijd vertrouwelijk zijn. Door een mediator erbij te betrekken kunt u als collega’s aan de slag en zult u op een prettige manier het conflict of iets dergelijks snel achter u kunnen laten.

Meer weten?

Alle informatie over hoe mediation werkt en waar u een mediator in de buurt kunt vinden, vindt u hier. O pde website vindt u ook contactgegevens voor vragen en afspraken.