Prachtige vakantiehuisjes in Terschelling via Goudberg Appartementen

Op vakantie gaan hoeft niet altijd ver weg. Nederland heeft ook genoeg moois te bieden! Wat dacht u van de eilanden? Zoals Terschelling! Heerlijk aan zee, op een gemoedelijk eiland met een unieke natuur. Bent u ook al aan het wegdromen? Boek dan snel een vakantiehuisje op Terschelling via Goudberg Appartementen! 

Wat kan Goudberg voor u betekenen?

De vakantiehuisjes van Goudberg Appartementen liggen in het dorp Baaiduinen. U heeft de mogelijkheid om twee-, vier-, vijf- en zeven persoonsappartementen te huren. Mocht u bijvoorbeeld lekker met het hele gezin op vakantie gaan! Omdat u naar een eiland gaat moet er ook een stukje gevaren worden. Via Goudberg Appartementen betaalt u niets voor het vervoeren van bagage van en naar de boot. Fietsen kunnen voor u bij de boot geleverd én opgehaald worden! Eenmaal aangekomen op het park heeft u ruime parkeergelegenheid. Er is een overdekte fietsenstalling. Voor de kinderen is er een grote tuin met veel speelmogelijkheden. Er is gratis Wi-Fi en een gratis wasserette op het park. De appartementen zijn van hoge kwaliteit en brandschoon! En tot slot kunt u linnengoed en fietsen reserveren. Elke woning is ANWB geklasseerd en bezit over vier of vijf sterren.

Enthousiast geworden?

Ziet u zo’n vakantie op Terschelling wel zitten! Reserveer dan snel op de website. Heeft u nog vragen? Vul dan het contactformulier in en u krijgt zo spoedig mogelijk een reactie.