Refractometer nodig?

Bent u op zoek naar een instrument waarmee u de suikerwaarde in bepaalde producten kunt meten? Stop dan met zoeken en neem eens een kijkje op de website van Gullimex. Zij hebben een refractometer in hun assortiment, het instrument waar u naar op zoek bent wanneer u suikers in een product wilt meten. Zowel in ambacht als in productie is dit instrument zeer goed te gebruiken. De refractometer van Gullimex is waterdicht en speciaal voor het meten van het suikergehalte in bepaalde dranken en vruchtensappen.

 

Gullimex

Gullimex begon ruim 30 jaar geleden met de verkoop van instrumenten voor het meten van fysische en chemische grootheden. Dit alles begon met een handthermometer die ondertussen is ontwikkeld tot een voedselthermometer. Gullimex heeft dus vele kennis over de diverse instrumenten en kan u daar dan ook goed bij helpen. De experts van Gullimex staan klaar om u te adviseren over de juiste instrumenten.

 

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over Gullimex of over de instrumenten die zij verkopen? Neemt u dan eens een kijkje op de website. Heeft u nog vragen over een bepaald product of twijfelt u over welk product u het beste kunt bestellen? Neem dan gerust contact met hen op.