Vakantie op bungalowpark met subtropisch zwemparadijs

Wanneer je op vakantie bent wil je natuurlijk wel lekker kunnen genieten. Denk je aan vakantie dan denk je aan zon, zwemmen en genieten. Hoe ideaal is dan een bungalowpark met een subtropisch zwemparadijs? Zo’n dergelijk park vind je in Limburg onder de naam ‘Recreatiepark de Leistert’. Dit is een heel leuk park waar u prachtige bungalows vindt, iedere bungalow heeft een eigen sauna, tuin en een bubbelbad. Het park beschikt over vele faciliteiten om hier een geweldige vakantie te beleven. Zo treft u hier een recreatieteam aan voor de kleintjes. Er is een sportcafé, diverse speeltuinen en nog veel meer. Hier hoeft niemand zich te vervelen! 

Het beste bungalowpark van Limburg

Wist u al dat Recreatiepark de Leistert meerdere keren is uitgeroepen tot het allerbeste bungalowpark van Limburg? Deze titel heeft dit park onder meer gekregen door haar vele faciliteiten. Maar ook de vakantiebungalows dragen hier aan bij. De Zoover score is bijzonder hoog, dat is misschien nog wel de grootste prestatie.

Kom het zelf beleven

Wilt u zelf een vakantie op dit park beleven? Boek dan snel een plekje op het park via de website van Recreatiepark de Leistert. U bent hier altijd van harte welkom om hier een onvergetelijke vakantie te vieren.