Voor de leukste camping in Limburg gaat u naar Camping de Leistert

Wilt u er even lekker tussenuit met het hele gezin? Even lekker genieten van alle ruimte en rust. Dan zit u bij Camping de Leistert in Limburg geheel aan het juiste adres. Deze camping beschikt over alle faciliteiten en verblijfsmogelijkheden die uw verblijf tot een denderend succes maakt! Zo heeft u de vakantie van uw leven, maar ook uw kinderen en uw partner! Een vakantie om jaren later nog over na te praten! U kunt uw eigen kampeerspullen meenemen of één van de chalets huren. Zo is de Leistert Lodge één van de mooiste chalets van alle campings in Limburg. 

Onze camping

 

 

Onze camping is een échte gezinscamping. Onze camping is bekroond met vijf sterren. Daarom heeft Camping de Leistert ook de titel ANWB Best Camping gekregen. De camping beschikt over vele faciliteiten, een mooie groene omgeving en een recreatieteam. Dit recreatieteam zorgt ervoor dat deze camping de allerleukste gezinscamping in Limburg is! Komt u het zelf ontdekken?

De omgeving

Wilt u even de camping in Limburg verlaten om de prachtige omgeving te ontdekken? Bezoek dan bijvoorbeeld eens het magische Toverland, het beestachtige leuke GaiaZoo, het Designer Outlet in Roermond voor een dagje shoppen of de Maasplassen, de langst aaneengesloten wateren van Nederland. Hier kunt u makkelijk een bootje huren of een boottocht maken met één van de rederijen.