Webwinkel fulfilment door Packstore

Wilt u ook het beste uit uw webshop halen wat er in zit? Zodat u kunt groeien en ontwikkelen? Dan moet u hier natuurlijk de tijd voor nemen en alle aandacht hier op richten. Helaas gaat dit soms wat lastig, omdat er veel dingen komen kijken bij het hebben en draaien van een webshop. Gelukkig hoeft u niet alles alleen te doen. U kunt zich richten op de ontwikkelingen als u Packstore inschakelt voor webwinkel fulfilment.

Wat Packstore doet

Packstore is een logistiek, co-packing en fulfilment bedrijf. U bent hier dus zeker aan het juiste adres als u wat hulp nodig heeft bij bepaalde zaken binnen uw webwinkel. Denk aan het opslaan van producten, het verpakken en inpakken van bestellen en het versturen en ontvangen van pakketjes naar en van klanten. Dit alles laat Packstore doen door haar professionele personeel met kennis en ervaring. U bent verzekerd van fulfilment van goede kwaliteit en een zeer goede service waarbij u altijd centraal zult staan.

Contact opnemen

Wilt u graag meer weten over Packstore en haar diensten? Of wilt u direct een afspraak maken om te zien wat Packstore voor u kan betekenen? Neem dan contact op met de sociale werkplaats in Maastricht zodat u met een werknemer kunt spreken.