Wilt u graag geluidswerend glas?

Woont u in een prachtige woning, maar is het gigantisch druk gelegen? Bijvoorbeeld dicht bij een snelweg, dicht bij een luchthaven, in een hele drukke en levendige straat of ergens waarvoor aangekondigd is dat er een intense en lange verbouwing plaats gaat vinden? Geluidsoverlast is alles behalve een pretje. U kunt hier heel veel hinder van ondervinden. Bijvoorbeeld met het in slaap komen, lekker even ontspannen of bijvoorbeeld om te werken. Want ook op kantoor kunt u last hebben van veel geluidsoverlast; niet heel erg bevorderlijk voor de werksfeer en het werkvermogen. Gelukkig kunt u bij GlasGigant.nl geluidswerend glas krijgen. Middels dit glas wordt het geluid van buitenaf geweerd. De geluidstrillingen worden gedempt, op deze manier is het volume een stuk later. Echter wordt de natuurlijke lichtinval gelukkig niet beperkt. 

Waar toe te passen

Vaak wordt geluidswerend glas toegepast om het geluid voor de omgeving te beperken. U vindt dit bijvoorbeeld terug in kantoorruimtes, patiëntenkamers, in ramen, deuren en kozijnen van bijvoorbeeld muziek- en concertzalen, theaters en vergaderruimtes.

Meer op GlasGigant.nl

Wilt u meer informatie over het geluidswerende glas? Ga daarvoor naar de website van GlasGigant.nl. Heeft u vragen en / of opmerkingen? Schroom dan niet om contact op te nemen. U wordt van harte verder geholpen door een medewerker.