Wilt u lunchpakketten bestellen?

Wilt u lunchpakketten bestellen? Dat kan! Bij Houtop bent u geheel aan het juiste adres. Dit bedrijf heeft erg veel verschillende klanten. Al 50 jaar lang zijn ze dé specialist als het aankomt op het beleggen van dagvers brood, sandwiches en dergelijke. Komt u capaciteit te kort of is het beleggen van brood niet uw kernactiviteit? Dan helpt Houtop u graag verder! Benieuwd naar meer informatie? Lees dan snel even verder .. 

Hoe werkt het precies?

Een lunchpakket bestellen bij Houtop is erg makkelijk. U kunt kiezen uit drie lunchpakketten. Dat zijn de basis, de comfort en de deluxe. Elk pakket is beschikbaar voor een andere prijs. Zo zit er ongetwijfeld ook een lunchpakket tussen die helemaal past binnen uw budget! Wanneer u bijvoorbeeld met werknemers wilt lunchen kunt u kiezen voor de goedkoopste variant. Heeft u een lunch met een belangrijke klant? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de duurste variant. De keuze is aan u!

Uw wens staat centraal!

Wanneer u graag hulp wilt, of wellicht advies, bij het samenstellen van het perfecte lunchpakket dan helpt Houtop u graag verder. Op de website vindt u al een heleboel informatie. Ook kunt u uw wensen doorgeven en even persoonlijk contact opnemen. Bijvoorbeeld door te bellen of te mailen.