Wilt u meer informatie over mentorschap van Finqo?

Wij van Finqo begrijpen dat opkomen voor eigen persoonlijke belangen niet voor iedereen even vanzelfsprekend is. Daarom ondersteunen onze mentoren u graag met het organiseren en mobiliseren van uw zorg. Zorg op het gebied van verpleging, verzorging, begeleiding en behandeling. Wij staan u bij, bij het maken van beslissingen op persoonlijk vlak. Tevens blijft u met onze mentoren handelingsbekwaam. Bent u benieuwd naar wat wij precies voor u kunnen betekenen als mentorschap? Lees dan snel verder voor meer informatie .. 

Wie kan mentorschap krijgen?

Er zijn een aantal mensen die mentorschap kunnen krijgen. Denk dan aan ouders die thuis of in een verzorging – /verpleeghuis wonen. Of aan meerderjarigen met een verstandelijke beperking, mensen met psychiatrische problematiek en mensen met niet-aangeboren hersenletsel. Hersenletsel ten gevolge van diverse oorzaken. Tot slot kunnen ook mensen in een comateuze situatie mentorschap krijgen.

Alle informatie online te krijgen

Wilt u meer informatie over mentorschap van Finqo? Bijvoorbeeld over wie mentorschap kan aanvragen? Ga dan naar onze website. Hier kunt u alle informatie lezen. Heeft u nog vragen en / of opmerkingen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder en voorzien u van harte van de informatie die u nodig heeft.