Zelf uw etalage beplakken?

Wilt u graag zelf uw etalage beletteren en bent u daarvoor op zoek naar zelfklevende letters? Dan bent u bij Bosman Letters & Reklame aan het juiste adres. Zij maken letters die met computers aangestuurde plotters worden uitgesneden en voor gespatieerd. Dankzij montagetape, dat over de tekst is bevestigd, kan een tekst of tekstblok gemakkelijk en probleemloos op de ondergrond aangebracht worden. Wanneer u het montagetape daarna verwijderd, staat uw tekst helemaal juist op de etalage ruit.

 

Bosman Letters & Reklame

Sinds 1970 is Bosman al in de signbranche actief en het productenaanbod is in de loop van de jaren flink uitgebreid. Door de jaren heen heeft Bosman ontzettend veel ervaring opgedaan, waardoor zij echte experts zijn op het gebied van belettering en reclame. Zij vinden het belangrijk om te investeren in nieuwe producten en op deze manier de nieuwste ontwikkelingen op de markt te kunnen blijven volgen.

 

Voorbeelden

Bosman Letters & Reklame bestaat al jaren en hebben dan ook al veel klanten geholpen met zelfklevende logo’s en letters. Op de website vindt u een aantal voorbeelden, zodat u weet wat u van hun werk kun verwachten. Wordt u daar enthousiast van? Dan heeft u online ook de mogelijkheid om gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen.